søndag, januar 04, 2009

JallaSwazi

Jeg proever aa kontakte dere der hjemme, men mobilene er uten dekning og public phones virker ikke ut av landet. Vi bor paa en camp langt inne i parken saa det finnes hverken butikker eller engelsktalende mennesker som kan hjelpe oss. Naar det er sagt saa er det ganske spesielt aa vaakne i en straahytte og se impala og sebra gresse utenfor et aapent vindu, spise maisgroet foran baalet og handle mangoer paa markedet. Alt er bare bra i Afrika.

Vi endret planene fordi vi ikke fikk plass i Kruger. Paa loerdag fant vi en minibuss til Swaziland, og naa gjoer vi hiking i fantastisk natur. Jeg har maattet sjustarte paa malariatablettene saa det ville vaert fint om du hadde noen liggende i reserve, mor.

P.S. Johannesburg sugde og anbefales ikke til noen, men Torgrim vil for alltid vaere imponert over kung-fu-chassi som sparket overfallerne i magen og loep etter den svarte gjengen for aa faa vesken sin igjen.

P.P.S. Skulle kjempegjerne lagt ut fantastiske bilder av alle dyrene i Afrika, men det var mer enn denne skrivemaskinen kunne takle.

3 kommentarer:

  1. Kjempespennende å lese reisefortellingen din.

    Godt nyttår, Chassi!

    SvarSlett
  2. Hei Charlotte,

    Håpe alt går bra med deg! Kjekt å fylle med deg, har bare lyst å reise igjen, selv om det bare er noen uker siden vi kom hjem fra Vietnam. Kosa deg! Stian.....

    SvarSlett
  3. Heey! Velkommen hjem Stian! Gleder meg til aa dele skrytehistorier paa Bouvet.

    Takk, Cruella, og godt nyttaar til deg ogsaa! Gaar det bra i Bergen?

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...