tirsdag, april 03, 2007

Haute cuisine

Folk legger ut bilder av fin mat de spiser, men det enkle er jo alltid det beste og sauehoder er bare til fest. Her er en egen vri der ris og raspede gulrøtter blandes sammen med masse sitron.

Jeg pleide å synes det var veldig sunt helt til Dagbladet blåste opp fiskekaker på fy-listen over mat med altfor mye salt. Filler og.

Her er oppskriften for alle med et avslappet forhold til saltforbruk:
  • Litt ris (1 dl for eks) som kokes
  • Raspet gulrot (en stor eller to små)
  • To fiskekaker
  • 1/4 sitron
  • Ikke salt
Dette kan spises minst to ganger i uken. Restene kan bare blandes enda mer i pannen og stekes neste dag. Velbekomme!

1 kommentar:

  1. Tro det eller ei, men dette er faktisk godt.. Fort gjort å lage er det og :-)

    rg

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...